Groepslessen

Lessen

Bootcamp

Wil jij lekker buiten sporten? Dan is Bootcamp wat voor jou! We trainen in het bos en of op het strand - het hele jaar door. De training is een combinatie van fitness oefeningen zonder trainingsmaterialen en hardlopen. 

Buiten training

Buiten training = bootcamp zonder hardlopen. Deze les is speciaal voor iedereen die wel buiten wil sporten maar niet mag of wil hardlopen tussen de oefeningen door. 

Booty & abs

Hele lichaam trainen met extra focus op de billen en buik! 45 minuten knallen op muziek, veel verschillende oefeningen. Tijdens deze les maken we gebruik van; speciale bootybands, bodypump gewichten en (buik)oefeningen op de mat. 

Bodypump

Bodypump = fitness oefeningen op muziek. 45 minuten non-stop training met gewichten. Kies je gewicht en Get the pump.

Xcore

 

TRX-training

Een low intensity fitness training om te starten met trainen in de fitness. Naast diverse fitnessoefeningen, trainen we met een TRX suspension trainer. 

Wod

Workout of the day: iedere dag een andere workout. De les bestaat uit; een warming-up, een blok tenchniek en de WOD (de training van de dag). Deze trainingen zijn gebaseerd op crossfit. Omdat alle fitness oefeningen in de les kunnen zitten, is deze les voor gevorderden - high intensity.

Kracht en conditie 

Verbeter je kracht en conditie onder begeleiding van de trainer. Deze les is trainen in de fitness met veel afwisseling, ideaal voor als je niet zelfstandig wil trainen in de fitness. Geen les is het zelfde en we leggen altijd de focus op het trainen van het hele lichaam.

Senioren fitness (Fit+)

Fitness circuit voor senioren. Kracht en conditie oefeningen + focus op balans. 

Boksen (zaktraining) 

Alle voordelen van boksen in combinatie met fitness oefeningen in 1 les. Bokstechniek & je conditie boosten door het trainen op de bokszakken. Tijdens deze boksconditie training slaan we alleen op de zak. De les is zonder tappen en zonder sparren (we slaan niet op elkaar). 

Pilates 

 

 

Wil je een graag een keer met ons mee trainen? Bekijk ons rooster & meld je aan door te mailen naar: info@lustforsport.nl